Monday, May 23, 2011

I Will Miss u - My MAXIS no

Dapat juga update entry baru..
This weeks agak busy because ayah masuk hospital..
Tapi alhamdulillah laa,dah keluar..sekarang kat rumah..
Minggu nie juga,no maxis aku dah expired.
Tak dapat nak diselamatkan dah..aiseyhhh..
Apa boleh buat,pergi Maxis Centre pun dapat jawapan yg sama
Call customer service dpt feedback yg sama.
Terpaksa laa aku melepaskannya dengan kesedihan..
0177273672..cantikan no nie..hehheheh ( puji sikit)


Nie laa sims card aku ( front view)

(back view)

Aku terlalu sayang sangat dengan no nie..
Banyak jugak laa berjasa kat aku & juga family aku..
Aku pakai no nie since form 2 lagi ( 2005 )
banyak juga laa kenangan ...huhuhu..
sedih ajer...
Tapi org cakap,kalo kite sayang kat sesuatu benda,mesti akan kehilangan  juga..
Temanye janganlaa sayang2 sgt..hahhaha..
Antara sebab aku suka kat no nie...


1- Hampir 7tahun no nie berkhidmat dengan aku and family aku..
2-  3 4 kedai jugak laaa aku pi menjelajah mencari no nie...
3-  No fon yg kedua aku selepas aku dah bosan dengan no 1st aku yg xbest..
4-  Menyamar sebab nak kenakan member ...hahahha..kerja gila


Banyak lagi kenangan2..tapi dah tak ingat sangat laa pulak..
Aku pun tak suka tukar -tukar no fon nie..menyusahkan..
Apa boleh buat..
Jadi,misi seterusnye aku nak mencari balik no nie..
Ronda 1 JB nak cari no nie..
Menjelejah ke 1 kedai,ke 1 kedai yg lain..
Mak aku kata," takda kerja cari kerja..Dah ada tak reti2 nak jaga.."
Akhir kata sebelum mengundur diri,


"Jagalah baik2 apa yang kita ada,sebelum terlepas menjadi milik orang lain"


P/S: Sape2 kalo terjumpa no nie kat kedai2 berhampiran anda,roger2 laa kat saya..TRIMASS..!!




2 comments:

Al-hafiez Apeach said...

xda jumpa pun.huhu

biskot_lemau said...

lor mmg la xjumpe lagi..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...