Saturday, March 12, 2011

6 Perkara yang buat aku ter'SANGAT' annoying..

Entry kali nie ,aku malas nak tulis yg sedih-sedih,tacing2 nie...xda idea pulak...Bukan dalam mood emotional..hhahaha..Nie ape yg aku rase tersangat la annoying bagi aku..Yelaa tiap orang bukan boleh puaskan hati orang kan..So ade gak yang aku xpuas hati ..Standard yaw..!!


  • Bile aku call ngan bahagianya,tetibe jer,'kakak celcom'(bukan nama sebenarnya) yg angkat.Aduhh..sengal giler..Lagi-lagi bile dah start kakak tue cakap ,aku rase macam bongok jer...Tak kesah nak dengar die membebel tue,tapi kredit aku pun die songlap..8sen tue..SYIAL  laa...So aku hanya kira 1 -8 jer,pastue terus end called..senang..
  • Berborak-borak sambil lepak ngan orang yg tengah main FACEBOOK or DOTA..Aku rase cam aku cakap dengan spender jer..Spender tue lagi bagus..Tensen giler..Kalau la spender tue leh bercakap,mau nak hempuk ajer dorang2 nie..Bile aku stop cite,suruh aku sambung pulak..Pastue wat dunno jer..Muka seposen..
  • Fesyen pun fesyen jugak tapi agak-agak laa...Kat kepala,terjuntai-juntai batu bata,terlekat pin sebesar alam..Orang yg memakai tudung berfesyen camtue mungkin selesa laa,,tapi pada aku rimas betol..Fesyen tudung skang pulak makin pelik-pelik..aku pun xpaham.Aku rasa simple lagi SMART,COOL & GORGEOUS ape..Nak fesyen xsalah tapi berpada-pada sudah..
  • Zaman makin canggih,nak hantar kerja pun guna Internet..Xkesah laa,hantar pakai ape pun,via email ker,portal or anthing..Tapi bile xdapat hantar..ishhh annoying giler..Kenkadang line hampeh..server xsuperb..Kerja pun xdapat hantar..Makin canggih teknologi,cam makin menyusahkan..Aku lebih selesa cam zaman dolu-dolu..Hantar by hand..Xpayah guna digital2 nie..Biar la orang nampak OLDSKOOL,KUNO,OLD FASHION..tapi ada aku kesah??
  • Tulis status kat FB," lapar..!!" ,..ingat FB boleh bagi makan ker..Mungkin korang nak mintak attension,kot2 member ajak g makan ker..Tue mungkin tapi klau lapar,involuntary actionnye korang aku cari makanan...Bukan susah,angkat punggung,g dapur cari makanan..Klau xda,keluar jer g warong..kedai mamak 24HOUR..Tak susah kan...Kenyang dah korang dari tunggu FB bagi makanan..Kucing bermisai oren la korang tunggu...
  • Bunyi ring call,baru nak angkat,dah senyap...Isshhh sengal betol..Penat aku berlari-lari,nak angkat call tue,tetibe terus senyap...Annoying giler seyh...

Takda untuk mengutuk,mengata or ape2 jer laa....tapi tue la yg aku rase annoying..takda kaitan dengan sape2 pun..Let enjoy our lifes..!!

SEKIAN..~

2 comments:

chocolate_cupcake said...

ko annoying?? ak pon!! hahaa

biskot_lemau said...

banyak lagi nak tulis,xda masa plak...hehheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...