Sunday, July 3, 2011

Bila kita merinduinya,.......

  1. Kita telefon..sekarang,masing-masing dah ada handphone..canggih plak tue..Jadinya,kredit kita mengalir bagai air paip..Kalau takda,public phone kan ada..sediakan seguni duit syiling
  2. Kita mesej..Sekarang dah murah untuk bermesej nie..1/2sen jer..so bermesej laa sampai jari tue Parkinson
  3. Kita chat..kat FB boleh,YM,Skype...Kat games website pun boleh chat gak..tapi agak2 la kan..annoying kot bermesra depan2 nie..
  4. Kita tengok gambar..kalo zaman budak2,kat dompet couple nie mesti ada gambar couple dorang..gambar passport plak tue...masing2 muka cam skema jer..=)
  5. Kita terbayang wajahnya...ape laa speciality dia nie..tahi lalat katne..ada lesung pipit ker,senyuman manja (geli seyhh),jelingan manja,..walaupun muka cam pecah rumah,tapi hati CUTE
  6. Kita anggap teddy bear/bantal golek sebagai si dia...imaginasi sikit laaa...cakap sorang-sorang..konon2 cam si dia ada di depan mata..Sure batai nak gelak tengok gelagat dorang camnie
  7. Kita mengharapkan si dia hadir dalam mimpi setiap malam....lepas tue,bila bangun dari tidoq,senyum sorang-sorang sambil wat muka bengang sebab tersedar awal..lagi2 mimpi yg baru nak start,belum lagi klimaks dah masuk babak lain..

Nie semua yg korang buat kan bile rindu...bukan hanya untuk yg bercouple tapi kat sapa2 pun boleh,kat kawan2..teringat memori indah bersama..cewahhh/..
Source : pemerhatian daripada rakan-rakan sekeliling

3 comments:

Mohd Izzar said...

betul ke pemerhatian dari rakan-rakan sekeliling..?
macam diri sendiri punya pengalaman jew ney...hahah

biskot_lemau said...

yelaa..dari skola men lagi..pengalaman sendiri tue adala sikit2..hahhaha..dah2 shy2 cat nie..

putih_star said...

pengalaman sendiri ek??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...